Pavlova !!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg henk
27 December 2008 | Australië, Sydney
Kerst zit erop, dertig graden, wijn op het strand en santa claus in zwembroek; oftewel kerst 2008 gaf niet echt een kerstgevoel.
De enige uitzondering hierop was kerstavond. Op deze bijzondere avond waren we uitgenodigd bj Jenny en Bruce om een typische kerstmaal te nuttigen (lamsbout,pumpkin,potatoes en pavlova!!). Erg bijzonder en bijzonder gastvrij, na het eten even op kangoeroe-spotten en ja hoor 30 a 40 huppende en springende skippies n het wild. Dit alles speelt zich af in en om Phillip Island; een mooi eilandje,vlak onder Melbourne.
Gisteren zijn we na 4 uurtjes rijden aangekomen bij Huib, Katja, Noah en Sue. Heerlijk huis en met name CL hebben een gevoel alsof ze in het paradijs zijn beland ; Bob en Cars, Duplo en spelletjes, een trampoline en een boomhut, kortom disneyland in Ocean Grove. De tweede kerstdag is hier Boxing Day en staat in het teken van kopen, kopen en ruilen van gekochte waar. Alles moet weg, 50 % off en kom op tijd !!! Voor ons was het wel even wennen, geen klaverjassen en catan met FLIL, maar het telefoontje om 12 uur in de nacht was een schrale troost. (bij deze 26 dec 2009 gereserveerd). Gelukkig zaten we nog buiten op het terras van een biertje te genieten.
Hanneke is nu lekker surfen/bodyboarden met Katja en Noah en als dit verhaal af is gaan we ook even naar het strand met de rest. Het is tenslotte bijna dertig graden.
Later komen er lekker wat fotootjes bij van de afgelopen maand.
Een dikke kerstzoen op beide wangen,
H2CL
Later komen er lekker wat fotootjes bij van de afgelopen maand.
Een dikke kerstzoen op beide wangen,
H2CL
27 December 2008 - 07:24
Tijmen, Imke, V En L:
Goedemorgen daar!
Nou deze kerst zullen jullie vast niet snel vergeten. Wij zitten hier in de kou (2 nachten vorst en de berichten over de elfstedentocht gaan reeds de ronde...). Dus vandaag maar schaatsen kopen voor Veerle (net zoals de rest van NL, vrees ik!)Onze kerst bestond uit verjaardagsvisite bij Ans, 's avonds kalkoen eten en op tweede kerstdag een kerstlunch aan het strand met Roy en Edith. Geen 30 graden maar wel heel mooi weer en tijdens het eten uitzicht op zee, ook niet verkeerd. Nu in de voorbereiding voor het oud en nieuw gebeuren, 10 liter erwtensoep (helaas Henk, volgend jaar maak ik het weer hoor!).
Linde zegt: Ik wil graag dat jullie terug komen, want ik mis jullie wel! Oma was jarig en kwam bij ons eten.
Veerle zegt: We hebben een hele mooie kerstboom met heel veel rood erin.Veel groetjes van Veerle xxxxxx
Veel liefs van ons.
27 December 2008 - 08:25
Marleen En Robin:
Hey Mates,
Wij zijn jaloers!! Op Australie en 30 graden. Hier mogen we de schaatsen uit het vet halen...brrrr, it's freezing. Looking forward for the pictures. Dikke kus Robin, Marleen en ... (nog 3 weekjes) -
27 December 2008 - 11:22
Papa En Mama:
Kerst 2008 is al weer voorbij.Bij ons met veel gezelligheid, logeés en natuurlijk een kerstdiner.Geen pavlova als dessert, maar ananasbavorois!!! We hebben jullie gemist met de kerst en hopen volgend jaar met 6 personen meer te zijn. Veel puzzelplezier.Liefs papa en mama -
27 December 2008 - 11:52
Ida:
Hoi luitjes,
Wij zitten hier ons suf te denken over de puzzel van dr Denker,en lezen ondertussen de mooie verhalen van jullie.
We raken nu al verwend want zowel gijs en ik missen toch de leuke foto's en filmpjes bij deze reis.
Dus bij deze een klein verzoekje, beeldmateriaal a.u.b.
Ik probeer regelmatig om jullie te pakken te krijgen via skype, maar dit lukt nog niet zo goed.
wij hebben nu lekker vrij tot 5 januari en genieten hier lekker van de winterkou.Ja jullie missen wel wat hoor!!!
dikke kus van ons -
28 December 2008 - 11:18
Papa En Mama:
Leuk om weer eens foto´s van jullie te zien.Het ziet er allemaal goed uit!!Liefs papa en mama -
28 December 2008 - 13:39
Dorien:
Nou, het weer is hier het andere uiterste: in afwachting van elfstedentocht en eerste schaatsles van Loes...
Alles prima hier, groetjes en geniet ze
Remco, Dorien, Loes en Hein -
28 December 2008 - 18:50
Opa En Oma Kom Even :
met jullie kletsen het is hier koud maar ja het is winter wat genieten jullie als je die fotos ziet we keken vanmiddag naar vlaanderenvakantieland ze gingen naar polynesie wat is het daar mooi daar gaan jullie 16 mrt heen zagen we op het reisschema .we hebben kerst achter de rug en nu op naar de oliebollen ook voor de staaltjes bakken .dikke kus voor jullie van opa en oma -
29 December 2008 - 09:01
Annemieke:
Hey zus, zwager en neefjes!
Klinkt weer allemaal goed en Kerst in Australie, zooo herkenbaar. Niet echt een kerstgevoel, maar wel heerlijk genieten. Erg leuke foto's. En tja, Pavlova is wel erg lekker he?
Leuk om je even gesproken te hebben, nu maar snel even keer Skypen.
Wij gaan lekker genieten van een weekje vrij.
Lfs Annemieke, Machiel en Jara -
29 December 2008 - 21:24
Ellen:
Hi,
Zo, even bijgelezen over jullie avonturen. Wat leuk om te lezen; je zou het zo zelf willen doen. Mooi dat jullie zo genieten en alles meezit. Wat zullen de jongens hier een herinneringen aan overhouden en met deze dosis aandacht zit het de komende jaren ook vast goed (menig tbs-er zou er jaloers op zijn). Ook wij zijn al aan het opwarmen voor oud&nieuw; Leffert is al ziek (van de spanning? hij verheugt zich er erg op). Het vuurwerk en Dr. Denker liggen al klaar. Morgen nog even op pad voor de knieperties. Begint de heimwee al...?
In gedachten zijn jullie bij ons (snif).
Geniet ze en Gelukkig Nieuwjaar!
met de groetjes van Lokko, Leffert en Sien en Ellen -
30 December 2008 - 10:23
Bianca:
C&L zijn veranderd in hun gezicht. ze groeien zo te zien erg hard! Is jullie huis al volgeboekt? Een vriendje van Wout zoekt nog woonruimte voor 5 weken ivm een verbouwing in het voorjaar. Mail me op mijn hotmail (bianca197301) als er in jullie huis nog plaats is. Fijne jaarwisseling! -
30 December 2008 - 10:33
Marco Waagmeester:
Hey Henk!
Wat een genot om deze site te lezen. Moest ff een inhaalslag maken maar heb in één ruk alle verhalen gelezen. Ben ongelooflijk jaloers! Het goede nieuws is dat jullie aantonen dat dit goed met kids te doen is...
Heel veel plezier Down Under met het prachtige vuurwerk en de bizarre temperatuur voor oudjaarsnacht!